fredag 22. april 2011

Festkledd Bákteharji opplevde spetakulær dans

Foto og tekst: Malene Larsen Gaino

Skjærtorsdagens første artist ut på scenen var Elin Kåven. Det var lett å se at hun koste seg på scenen, mens hun utførte en spektakulær og spennende dans. Nå hadde Kåven nok fortjent et større publikum som årets samiske artist, men det kan jo ha noe med at hun var kveldens første artist. Også kan det virke som publikum ikke hadde rukket å komme seg til et festkledd Bákteharji.


Sang til svetten rant

Kveldens andre band opp på scenen var den svenske gruppa Mollet. Nå hadde flere festivalglade mennesker funnet veien til Bákteharji. Før Mollet begynte å spille, sto det allerede noen glade, forhåpningsfulle fans og ventet framfor scenen. Bandets vokalist, Per-Josef Idivuoma trakk til seg publikum med engasjement og sang til svetten rant.


Fikk liv i folket

Siste band for kvelden var geriatrirockerne Ivnniiguin, bandet som alltid er publikums favoritt. Fansen var ivrig og fikk gjerne komme med låt ønsker. Bandets vokalist, Ingor Ántte Àilo Gaup, ba om hjelp fra publikum til alljoiken og publikum var ikke sende å be. Når han pekte med mikrofonen mot publikum runget joiken. Tross mange publikummere framfor scenen hadde de danseglade god plass til å danse både swing og disco på plattingen.

Råbra konsert

Med en blanding av god musikk og festglade mennesker i godt humør, er det ikke tvil i at kvelden ble rå bra! Vi tror ikke publikum kan klage på en eneste låt som ble spilt i løpet av kvelden. Med stort danseområde framfor scenen fikk hvem som helst ristet litt på kroppen i løpet av kvelden.

Terningkast 5!







Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar