lørdag 23. april 2011

– Er vel litt av en lokalkjendis


Tekst og foto: Per-Josef Idivuoma

– Idag smäller det, säger gänget till Slincraze. Release av nytt album, gästartister från Gatas Parlament, Intrigue och rikskändisarna Undefined.

Lite småproblem med skivleverans från Tyskland, men humöret var på topp ändå. Idag ställer Slincraze upp med Kai Somby, Elling från Gatas Parlament och dansarna Undefined.
– Vi har fått hit alla som ska vara här, och det går otroligt bra. Idag har jag varit runt hela Kautokeino och övat på lite av varje, säger Slincraze som utstrålar ett otroligt lugn känsla.
– Jag är väl lite av en lokalkändis, säger Nils Rune Utsi och skrattar gott.

Dansarna Undefined sade nej tack till Norske Talenter och kom till Kautokeino istället. Dem breakade med Slincraze under Døgnvill 2009, och kom med glädje till norra Norge när dem blev kontaktade av Slincraze.
– Vi har varit på Norske Talenter, Eurovision songcontest och idag blir det även Sami Grand Prix. Så nu har vi gjort alla Grand Prix tävlingar man kan, säger Nikolai Lopez som avslöjar lite väl mycket. Detta gäng ska nämligen ha en liten show på Sami Grand Prix ikväll, i tillägg till konserten kl 00.00 ikväll.

Ikväll på Bakteharji är Saivu först ut, sedan Slincraze och sist ut Sancuari.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar